Tjejerna mot killarna!

Välkommen till en episk kamp. Tjejerna mot killarna!!

Var: CF Borgen hemvägen 14 Alingås med middag på Grand Hotell
Tävlingsform: Lag 
Datum: 3e september
Klasser: Dam och Herr mot varandra som varsitt lag
Anmälan släpps 5e maj kl 20:00

Pris: 1339kr
I priset ingår tävlande samt middag på Grand Hotel i alingsås där också prisutdelningen kommer att vara. Vi kommer inte ha någon prisutdelning i Borgen efter tävlingen. Leaderboarden kommer heller inte vara öppen att följa utan allt avslöjas på middagen.

Middag
Återkommer med detaljer.
Vill man ha med en sin respektive så går det bra. Det kostar 500kr per person att deltaga på middagen som ej tävlande.

Kravprofil

Detta riktar sig mot alla er som tränar och har kul med crossfit i er vardag. Ni gör vanliga wodar i er box där man ta sig framåt i det mesta utan att vara superstark. Den vanliga människan helt enkelt. Vi kommer inte ha muscle ups eller handstand walks tex men dom vanliga vikterna som finns i wodar som ni känner till kommer dyka upp. Så inga som helst konstiga krav.

Vad som däremot är krav är att man bidrar med en j-a pepp till sitt lag och att man behandlar både lagkamrater, motståndarlaget samt domare med ett bra humör.

Elitatleten undanbedes

Hur går det till?
Alla 40 killar och alla 40 tjejer utgör varsitt lag. Under eventen kan man komma att få köra individuellt på egen bana, ihop med någon annan alternativt att alla 40 ska lösa en uppgift tillsammans. 

När det kommer till vikter och eventuella cardiomaskiner så kommer vi att följa dom vanliga anpassningarna som alltid funnits i Crossfit så det är något som ni alla känner till. Så kommer det skivstång så är det 40/30, kb swing 32/24, rodd 15/12 cal osv. Det är något som ni alla provat.

Renodlad styrka kommer vi svårt att jämföra då det inte finns någon bra riktlinje på hur man ska mäta det mot varandra i procent.

I ett event kommer vi räkna ut ett snitt på gruppen. Så om vi skulle göra fran så blir det snittiden som grupp som man kommer tävla med mot motståndarlaget. Skulle det bli en tid där alla 40 tävlar ihop så blir det ju bara en tid alternativt om man är lag så blir det ett snitt på antal lag.

Anmälan öppnar 5e maj kl 20:00. Bli en av dom som representerar killarna eller tjejerna i den mest laddade fighten genom tiderna. Dom 40 första i varje lag som anmäler sig blir dom som representerar.

Lagen har varsin kapten vars enda uppgift är att coacha sitt lag
Killarna: David Santa Cruz Borgstrand
Tjejerna: Kornelia Solvestad

Här anmäler man sig!
https://competitioncorner.net/events/7274

Har man frågor skickar man dom till info@crossfitborgen.se

Välkomna!

%d bloggare gillar detta: