Girls Fight Club

CLN Borgen Experience följer upp supersuccén scaled edition med Girls Fight Club. Med ett helt nytt tänk på vad en tävling ska innehålla både för atleter och publik kommer vi åter igen höja ribban för hur ett event ska upplevas. Det blir ännu bättre innehåll, happenings och överraskningar.

GFC är en tävling för damer 16-29 och master 30+. I lagen är vi 2 & 2 och det är på intermediatenivå. Tävlingen går av stapeln 19:e mars!

Kravprofil

Att vara på intermediatenivå i vår värld innebär att man har tränat Crossfit ett tag och kommit till en nivå där man klarar av dom vanliga vikterna från open, hero och girl-wodar. Man har kunskap i alla dom vanliga rörelserna som förekommer i sporten. Vi kan komma att utmana med gymnastik så som bar muscle ups och handgång men inte i större volymer. Vi ser också gärna att folk lyckas med sin första på vår tävling. Magiska ögonblick!
I event där vi testar styrka kan det även förekomma tyngre vikter än dom vanliga i wodar eftersom vi då testar styrka. Det skulle kunna vara 1RM i något eller att vi bygger vikterna per varv stegvis.

Denna tävlingen kommer ändå vara många som klarar av att vara med i men kommer att utmana mer i skills och vikter än vad en scaled gör. Tävlingen kommer att ha en rolig, publikvänlig och utmanande programmering som görs av Superhero Projects Anders Fernette.

Event avslöjas ca 2 veckor innan tävlingen ihop med regler, standard och flöde på eventen för att göra tävlingsdagen så effektiv som möjligt.

Välkomna till en ny generation tävlingar med Borgen och CLN.

Anmälan sker på competition corner här
https://competitioncorner.net/events/6267

%d bloggare gillar detta: