THE CLN Borgen battle

Borgens grymma och välarrangerade tävling är tillbaka ihop med CLN för att skapa en nyskapande tävling och upplevelse. Det är inte bara en tävling längre utan målet är att skapa en tävling där man också får workshops av proffs på sina områden.

CLN och Borgen kommer att göra en serie tävlingar och det startar nu med en scaled version 13-14e November. Det är i lag om 2 ej mixat där herrarna tävlar på lördag och tjejerna på söndag i flera olika ålderklasser. Detta är för er som inte tävlat så mycket. Vikterna och rörelserna håller lägre svårighetsgrad för att många ska kunna vara med och anmäla sig.

Vi har hittills sponsorer så som CLN, Nocco, Burpee shop, Superhero Project och fler är på ingång. Prisbordet kommer bli väldigt fint.

Anmälan öppen fram till 1e November
Kostnad 150 euro

anmälan sker genom competition corner här:

https://competitioncorner.net/events/5126

Team om 2 Klasser
Herr 30 lag
Dam 30 lag
Herr master 30-40 10 lag
Dam master 30-40 10 lag
herr master 40+ 10 lag
dam master 40+ 10 lag

Herrar 13e november 4 event
Damer 14e november 4 event

Att kunna:
Front squat 60/40
Clean and jerk 60/40
Snatch 40/30
hspu nej
Pullups 5-7 obrutna
Toes to bar 5-7 obrutna
Double unders ja
Muscle ups nej
KB swing 32/24

Detta är bara en guidning om vad man bör behärska. Vissa kan mer och vissa kan mindre. Där till förekommer ju alla andra grundrörelser som kan förekomma i en tävling.

Vid förhinder så som sjukdom, skada, bröllop eller några som helst personliga förhinder som gör att man inte kan deltaga kan man ej få pengarna tillbaka. Man har möjlighet att sälja sin biljett fram till 1 november på egen hand och tyvärr inget som Battle of the rookies kommer att ombesörja. Anmälan är bindande.

Vi ser ljust på framtiden och är glada att kunna vara tillbaka med CLN Borgen Battle i borgen som numera har en rigg som är 40m lång!

Välkomna!

%d bloggare gillar detta: